top of page
Vestfold Ungdom symfoni orkerster
Vuso%20_edited.jpg

SØNDAG 26. SEPTEMBER KL 17:00, TØNSBERG DOMKIRKE


Vestfoldungdomsstrykerorkester (Vuso) presenterer;

‘UNGE TALENTER I SAMSPILL’
 

Opplev fremragende, talentfulle unge musikere som solister med Vuso!  Grigory Martyushenko er blant annet prisvinner i Ungdommens musikkmesterskap 2021 og vil for anledningen spille Diana Moisejenkaite sitt fengende verk ‘Lietutis’ (Sprinkling).
Reidar Næss som er intet mindre enn prisvinner i NM på trekkspill 2021 og skal fremføre ‘Norwegische Suite’ for trekkspill og strykeorkester av Anders Grøthe. Også solister fra Vuso blir å høre i dette allsidige programmet som også rommer verker av Vivaldi, Grieg og Janacek!
 

Vuso har vært en aktiv del av Vestfolds musikkliv i over 30 år, og har hatt et bredt samarbeid med flere av områdets ledende kor og musikere. Orkesteret har også representert Norge i utlandet flere ganger med stor suksess.

Vuso har i all sin levetid spilt en sentral rolle i utviklingen til unge strykere i området, og flere tidligere Vuso-medlemmer er i dag å finne blant landets profesjonelle musikere.

Etter lang tid med kun sporadiske konserter og øvelser (pga korona) er Vuso endelig tilbake og gleder seg til å dele sin musikkglede og et spennende og iørefallende program med publikum i salen!

 

Dirigent og kunstnerisk leder: David Foster-Pilkington

Konserten er støttet av UNOF.

bottom of page