top of page
Heise _Wetterhus.jpg

DOBBELKONSERT!

Fredag 24.sept kl 19:00

Støperiet Scene

Thov G. Wetterhus

"Groovy munnharpespel med Thov G. Wetterhus, som har vunnet landskappleiken på munnharpe ikke mindre enn 6 ganger. Det energiske og eggende spelet har blitt en favoritt blandt både publikum, dansere, kappleiksdommere og musikere langt utenfor folkemusikkmiljøet.»

Mathias Heise

En av fordelene med å gå på konserter hos Urijazz er muligheten for å bli kjent med flotte musikere du ikke har hørt før. Nå henter vi den danske munnspillvirtuosen Mathias Heise. Han er en relativt ung mann, født i 1993, men han er i ferd med å skape seg et navn i Danmark og Europa. De som har levd en stund husker belgiske Toots Thielemans og vår egen Sigmund Groven. Vel, Mathias er den nye stjernen. Hans tone er som balsam for øregangene, forbered deg på en kveld der du vil smile hele konserten!

Heise kommer til Støperiet med norsk komp, bassisten Steinar Raknes og pianisten Erlend Slettevoll, begge kjente navn hos Urijazz. Siste mann i kvartetten er den danske trommeslager Anders Mogensen. Mogensen har spilt i mange år med Slettevoll i saksofonisten Petter Wettres kvartett. Med nesten 30 år som profesjonell jazzmusiker har Mogensen mottatt grammy’er i Canada, Norge og Danmark, og er fast på turné med musikere som Jerry Bergonzi, Tim Hagans og Walt Weiskopf.

bottom of page